تبلیغات
گردش در قزوین - مطالب اردیبهشت 1394

فلسفه دیماج ( بخوانید دوی ماج)

یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 08:09 ب.ظنویسنده : د. پناهی

 
بخش اول
دیماج نوعی پیش غذا ,عصرانه  یا غذاست که در فصل بهار و تابستان مورد استفاده قرار می گیرد .شاید تابه حال نام این غذای سنتی را شنیده باشید اما اگر نمی دانید دیماج (بخوانید : دوی ماج) چیست این مطلب را بخوانید تا به طور کامل با این غذای سنتی آشنا شوید.

دیماج غذایست که از خوراکی ساده تهیه می گردد.این غذا ترکیبی از طعم با احساس لذت است که از خوردن آن سیر نمی شوید.پیش غذایی که جایی برای خوردن غذا نمی گذارد . دیماج یک حس متفاوت است از ترکیب مزه های گوناگون .ترکیبی پر از حس تازگی و نشاط که در فصل تابستان با خوردن آن نیرو وجان تازه می گیرید. نوعی خلاقیت که شمارا مجذوب خود خواهد کرد رنگ های سبز, سفید, قهوه ای و سرخ از شاخصه های اصلی ظاهر این عصرانه است .

شاید بتوانید حدس بزنید با این رنگ ها چه طعم هایی را خواهید چشید ترکیبی از چند چاشنی خوشمزه که ما همواره در غذاهای خود استفاده می کنیم.اکنون این دقدقه ذهن شما را به خود مشغول کرده که چه مزه ای انتظار من را می کشد؟

خوردن دیماج روش خاص خود را دارد ابداعی خاص که احساس غذارا زیر دندان های شما چند برابر می کند .احساس مزه ای گوناگون از خوراکی های نرم و راحت تا احساسی به نام  جاویدن گردو  . بله گردو مزه ای که لو رفت !

گردو یکی از اصلی ترین شاخصه های دیماج اصل می باشد .ترکیب گردو با مواد دیگر کامل کننده دیماج است .ایجاد کننده شعری لطیف به  سرایندگی ذهن خلاق بشر!.شناخت مزه ها و بکار گیری آن ها در کنار یکدیگر یکی از اختراعات مهم بشر بوده است ! البته این نظر منه شاید شما با اون موافق نباشید .
اصل دیگری وجود ندارد در مزه ها کافیست خواص آن هارا بدانید طعمشان را تجربه کرده باشید تا بتوانید به رویاها جامه عمل بپوشانید.

دیماج مزه های دیگر هم دارد چیزی مثل پنیر ! بله دستکم نگیرید این ماده جادویی را !.ممکن است بعضی از شما صبح ها هنگام صبحانه وقتی با پنیر رو به رو می شوید بگویید" اَه من از پنیر بدم میاد,من پنیر نمی خورم "و امثال این ها اما.... اما صبر کنید این مزه استثنایی  را از دست ندهید کافیست بدانید چه پنیری با چه روشی خورده شود خوش مزه تر است . من ادعایی درباره آشپزی ندارم ولی خوب می دانم خلاقیت توام با دانستن خواص به کمک شما می آید شک نکنید!.
یکی از مواردی که در آن  خلاقیت به کمک بشر  آمده همین دیماج است . بله تعجب نکنید . شاید بگویید چه خلاقیتی ؟ پاسخ شما در دانستن سایر مواد به کار رفته در این پیش غذاست .برای این که دیماج را بطور کامل بشناسید بخش های بعدی را هم دنبال کنید .   ادامه دارد...


برچسب ها: دیماج ، دوی ماج ، پیش غذا ، غذای قزوینی ، خلاقیت در آشپزی ، ترکیب خلاقانه ، عصرانه ،
آخرین ویرایش: جمعه 9 مرداد 1394 12:10 ب.ظ

 

مقصد سفرت کجاست؟

چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394 11:17 ق.ظنویسنده : د. پناهی

 
به نظر شما ویژگی های یک مقصد خوب برای گردشگری چی می تونه باشه؟
ممکنه هرکس ملاک های متفاوتی برای یک مقصد گردشگری داشته باشه .این ملاک ها میتونه بسته به تجربیاتی که فرد در سفر های مختلف داشته ویا علایقی که فرد داره تعیین بشه . بعضی افراد به طبیعت علاقه زیادی دارند,بعضی مکان های تفریحی رو می پسندند ,بعضیای دیگه خرید رو تر جیح میدن و عده ای هستند که دیدن یه جای تاریخی بهشون آرامش میده .

شما جزو کدوم دسته هستید تر جیح میدید کجا رو برای مقصد سفرتون انتخاب کنید؟

خوش حال می شم پاسخ شما رو در این باره بخونم .




آخرین ویرایش: جمعه 9 مرداد 1394 12:10 ب.ظ

 

فراخوان همکاری وارسال مطلب

چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394 11:08 ق.ظنویسنده : د. پناهی

 
 


 از کسانی که در زمینه  آثار تاریخی و مکان های تفریحی گردشگری قزوین اطلاعات مفیدی دارند دعوت می کنم مطالب خود را با موضوع آشنایی با گردشگری قزوین برای من ارسال کنند . همچنین از  کسانی که در زمینه وبلاگ نویسی توانایی دارند دعوت به همکاری  می کنم .

اگر تمایل به ارسال مطلب یا همکاری داشتید در قسمت نظرات ( همین پست)  به من اطلاع دهید.

تمامی مطالب به اسم خودتان در وبلاگ درج می شود.  
     

برچسب ها: وبلاگ نویسی ، همکاری ، ارسال مطلب ، مطلب نویسی ، همکاری در وبلاگ ، فراخوان همکاری ، وبلاگ حرفه ای ،
آخرین ویرایش: سه شنبه 10 شهریور 1394 12:33 ب.ظ

 

تعداد کل صفحات ( 2 ) 1 2